Kun kaipaat täsmällisyyttä ja luotettavuutta

Palvelemme yhä laajenevaa joukkoa yritysasiakkaita logistiikan, teollisuuden ja kaupan alalla. Kuljetamme kappaletavaraa, paketteja ja muita pieniä lähetyksiä, näytteitä, varaosia, leipomo- ja lihatuotteita, laitosruokia sekä kuljetamme ja asennamme huonekaluja ja kodinkoneita… Lista on pitkä ja jatkettavissa sinunkin tuotteella varsinkin, kun kuljetukset ovat säännöllisiä ja aikataulutettavissa tavalla tai toisella.

Vahvimmillamme olemme Kymenlaaksossa ja erityisesti sen eteläpäässä, Pyhtäältä Virolahdelle. Kysy reippaasti – ehkä olemme avuksi toisillemme. Emme tyrkytä mitään, vaan tarjoamme apua silloin kun sille on tarvetta. Emme ole halvin, mutta paras.

Tavarankuljetus Kymenlaakso ja Uusimaa

Jakelu- ja noutokuljetukset sivuaukeavilla, lämmitettävillä perälaudallisilla autoilla oman terminaalimme kautta tai suoraan asiakkaalta.

Pienten lähetysten jakelut ja noudot, paketit, näytteet, lääkkeet, asiakirjat, tarkastuskäynnit, hyllytykset. Kurkkaa myös Shuttle-palvelumme.

Sopimuskuljetukset luotettavasti ja ammattitaidolla

Toimitamme loppuasiakkaille omasta terminaalistamme tai suoraan asiakkaalta huonekalut ja kalusteet sekä kodinkoneet sisäänkannettuna ja tarvittaessa asennettuna. Ja viemme vanhat kierrätykseen.